Reacties van gebruikers

Hier kan je ervaringen van gebruikers van de depilator lezen.

Polly uit Amsterdam

Een super aankoop, zo klein als een mascara, dus makkelijk mee te nemen. Snel en pijnloos ontharen, ideaal voor oa gezicht !

Kyra 25 jaar

Te lang heb ik erover nagedacht om de Depilator te kopen, maar dacht dat het niet echt de moeite waard was. Nou ik had het al veel eerder moeten doen! Ik heb op mijn armen namelijk veel haren, ze zijn licht van kleur, maar erg lang. Waardoor ze dus erg opvallen. Bij een vrouw is dat natuurlijk niet erg aantrekkelijk. Ik probeerde vaak die haren korter te maken met een schaar, maar zo goed ging dat meestal niet. Door op deze manier te knippen, waren sommige haren veel korter dan de anderen. Alles wegscheren leek mij geen oplossing, aangezien ze nog langer en dikker terug zouden komen. En door het harsen, zouden later ook stoppeltjes komen, wat op de armen zeker heel lelijk staat en prikkelig aanvoelt. Met het bijgeleverde stukje van Depilator, kan ik mijn haren eindelijk gelijkmatig korter maken. Nu hoef ik me niet meer te schamen voor mijn behaarde ''mannen''armen, want Depilator heeft me echt goed geholpen om ervan af te komen.

 

Ilona uit Amsterdam

Ik ben geen fulltime afgestudeerde kapster, maar doe het meer voor de hobby. Daarvoor heb ik ook een cursus moeten volgen. Veel familieleden vragen dan ook of ik hun kind wil knippen. Zo knip ik vaak mijn neefje en die wil weleens van die figuurtjes in zijn haren. Met een tondeuse of een kappers mesje gaat dat helaas niet makkelijk door de weinige ervaring, maar na het gebruik van Depilator gaat mijn neefje altijd tevreden de deur uit.

 

 

Chantal uit Haarlem

Depilator is echt ideaal om de haren mee in een bepaalde vorm te scheren. Omdat ie zo klein is, kun je makkelijk overal bij , zonder te veel haren eraf te halen. Rechte lijnen ermee maken gaat ook heel makkelijk, terwijl het normaal gesproken haast niet mogelijk is met een gewoon scheermesje. Zo had ik altijd moeite om een recht streepje te scheren. Altijd werd ie aan de onder- of juist de bovenkant smaller dan dat ik wou en dat was echt geen gezicht. Als ik het aan mijn vriend vroeg, lukte het hem ook niet om het recht te krijgen. Met Depilator kan dat met gemak. Zo recht is het nog nooit geweest. Depilator heeft scheren een stuk makkelijker gemaakt en in verhouding is ie veel goedkoper dan de meeste goede scheermesjes.

 

Kimberly uit Doetinchem

Dit apparaatje is echt helemaal geweldig! Ik had altijd al een hekel aan een scheermes, die meestal heel snel bot werd. Daardoor haalde ik vaak mijn huid open, en de stoppels waren ook zichtbaar. Ook ontstonden er daarna kleine wondjes die ontstoken raakten. Heel vaak had ik dus van die rode bultjes en kon ik me niet in de zomer bijvoorbeeld twee dagen achter elkaar scheren. Twee dagen achter elkaar lekker naar het strand zat er dus ook echt niet in voor mij. Want het zag er niet fris uit. Met Depilator is mijn probleem opgelost. Sinds ik hem gebruik, heb ik nooit meer irritaties op mijn huid en kan ik lekker haarloos overal naartoe, zonder me druk te hoeven maken over de storende bultjes.